SALE

CREA STACK 420g

In stock:
300 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Crea Stack este o formulă avansată care completează în mod eficient dieta cu creatină. Acest produs este recomandat în special sportivilor profesioniști și persoanelor care sunt activi fizic în fiecare zi. Verifică starea de activitate fizică crescută.


Creatina este un aminoacid nealcoolic prezent la animale și plante, deși în cantități mai mici. În corpul uman, această substanță este sintetizată în ficat, rinichi și pancreas. Sarcina creatinei este de a crește capacitățile fizice ale corpului într-o situație în care exercițiile fizice intense și debilitante sunt efectuate la scurt timp după fiecare alte. Efectul pozitiv al acțiunii sale poate fi văzut deja la o doză de 3 pe zi. Produsul Crea Stack oferă organismului uman mai multe forme diferite de creatina, printre altele, creatina malat, clorhidrat de creatina sau creatina monohidrat. Astfel de forme diferite de nutriție înseamnă că corpul este completat din diferite părți. În plus, proprietățile compușilor organici legați de moleculele de creatină sunt utilizate.


Din anumite motive, creatina este considerat unul dintre substanțele cele mai anabolic pe piață. Acest lucru funcționează foarte mult și, în același timp, nu provoacă efecte secundare.


Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu trebuie considerat un înlocuitor sau un înlocuitor pentru o dietă sănătoasă și variată. Este destinat numai adulților și persoanelor sănătoase. Nu se recomandă utilizarea femeilor însărcinate și care alăptează, precum și a persoanelor alergice la orice ingrediente.


Stiva Crea trebuie păstrată întotdeauna la îndemâna copiilor, într-un loc uscat și umbros la o temperatură de până la 25 de grade Celsius.
Crea Stack este compus din creatina monohidrat, малатина creatina, D-рибозы, vitamina B6, amidon de orez, clorhidrat de creatina, îndulcitori (сукралиса, ацесульфама K), arome, anti-слипающих de agent (stearat de magneziu, dioxid de siliciu), coloranți (chinolină colină pentru fructul pasiunii și mango și кошениль roșu pe gustul lychee, pepene verde și căpșuni).


Ingredientele active sunt următoarele într-o singură porție de produs (6 g):


2000 mg creatină monohidrat,

D-riboza 1500 mg,

1000 mg creatină malată,

500 mg clorhidrat de creatină,

vitamina B6 1,2 mgO porție de produs, adică aproximativ 6 g (o ceașcă de măsurare este inclusă), trebuie dizolvată în 200 ml de apă. Produsul trebuie consumat imediat după gătire, o dată pe zi, de preferință între mese.