Max Mag Cardio - 90 Tabs

In stock:
150 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real farm Max Mage cardio-90tabs-opis

Formulă excelentă, echilibrată

Sprijină activitatea inimii

Afectează pozitiv sistemul vascular

Îmbunătățirea tensiunii arteriale

Max Mage Cardio Real Farm

Dacă doriți să aveți un impact pozitiv asupra activității inimii, investiți într-o formulă care vă va ajuta să funcționeze independent de vârsta dumneavoastră. Max Mag Cardio constă din ingrediente cunoscute și dovedite, cum ar fi: vitamina B6, magneziu, potasiu și extract de păducel. Datorită suplimentului Real Pharm, veți susține funcționarea sistemului cardiovascular.


Extract din păducel, magneziu, potasiu și vitamina B6, precum și inima

Max Mag Cardio este o formulă excelentă creată din componentele sistemului cardiovascular foarte necesare pentru sănătate. Extractul de păducel are un efect calmant și hipotensiv asupra tensiunii arteriale, precum și întărește sistemul vascular și inima. Acesta completează deficitul de vitamina B6, a cărui cantitate insuficientă în organism poate afecta negativ activitatea mușchiului cardiac. Suplimentul Real Pharm conține, de asemenea, cationi de magneziu și potasiu, magneziu asigură funcționarea normală a inimii, deficitul său provoacă complicații cardiace periculoase, deci este foarte important să se completeze. Cu toate acestea, cel mai important cation este potasiul, care joacă un rol foarte important în procesul de contracție a mușchiului cardiac, cu o deficiență gravă care poate duce chiar la stop cardiac.


Cum de a îmbunătăți sistemul cardiovascular?

Real Pharm, care vă creează suplimentele alimentare, sugerează să faceți compoziția lor cât mai optimă și adaptată nevoilor destinatarului. Magneziul conținut în Max Mag Cardio este foarte valoros și extrem de necesar, de exemplu, inhibă eliberarea de adrenalină și norepinefrină (care are un efect benefic asupra sistemului nostru nervos). În plus, ajută la prevenirea aritmiei și ischemiei miocardice.


Dacă simțiți că inima dvs. bate neregulat, aveți tensiune arterială crescută și mâinile și picioarele umflate, este necesar să vă verificați nivelul de potasiu. Cantitatea prea mică din organism provoacă slăbiciune și tulburări cardiace. Cu cantitatea potrivită de cation din organism care vă va oferi Max Mag Cardio, vă puteți simți mai bine.


Ce altceva pot da magneziu, potasiu, vitamina B6 și extract de fructe de păducel?

Dacă vă întrebați dacă Max Mag Cardio vă va ajuta doar cu inima, atunci veți fi bucuroși să știți că ingredientele conținute în acesta funcționează mult mai larg. Prin aceasta, ele vă pot ajuta să vă îmbunătățiți bunăstarea în multe domenii.


Magneziul ajută la menținerea echilibrului electrolitic

Magneziul ajută la menținerea dinților sănătoși

Magneziul ajută la menținerea sănătății osoase

Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat

Magneziul și potasiul ajută la funcționarea corectă a mușchilor

Magneziul, potasiul și vitamina B6 ajută la funcționarea normală a sistemului nervos

Magneziul și vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și oboselii

Magneziul și vitamina B6 ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale

Magneziul ajută la sinteza corectă a proteinelor

Magneziul joacă un rol în procesul de diviziune celulară

Potasiul ajută la menținerea tensiunii arteriale normale

Vitamina B6 ajută la menținerea metabolismului normal al proteinelor și glicogenului

Vitamina B6 ajută la producerea corectă a celulelor roșii din sânge

Vitamina B6 ajută la funcționarea corectă a sistemului imunitar

Vitamina B6 ajută la sinteza corectă a cisteinei

Instrucțiuni de utilizare: 2 comprimate pe zi cu apă.


Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată. Amintiți-vă că numai un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură funcționarea corectă a corpului și mențin o stare bună.


Nu depășiți doza recomandată pentru consum pe parcursul zilei. Produsul nu poate fi utilizat de persoanele alergice la oricare dintre componentele sale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat la temperatura camerei în recipiente bine închise.