-13%

OSTEO COMPLETE 60 Tabs

In stock:
130 lei
150 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Un compus chimic dintr-un supliment numit carbonat de calciu este compus din calciu, carbon și oxigen. Principala sursă a acestui compus este organismele marine, cum ar fi coralii, crustaceele și crustaceele, care le folosesc pentru a crea cochilii sau schelete. Prototipul "carapacei" este de obicei o structură de protecție a moluștelor, cum ar fi moluștele sau stridiile. Carbonatul de calciu conținut în OSTEO COMPLETE provine din cochilii marine special tratate. Vitamina D ajută la absorbția / utilizarea corectă a calciului și a fosforului, ajută la menținerea nivelului normal de calciu din sânge .


DE CE CARBONATUL DE CALCIU CONȚINUT ÎN COCHILII DE MARE ESTE ATÂT DE VALOROS?

Crustaceele construiesc de obicei cochilii în trei straturi. Cea mai îndepărtată bandă, periostrakum, este derivată în principal din proteine de chinonă de oaie, precum și dintr-o anumită cantitate de chitină, care este doar o mică parte din întregul material de acoperire. Straturile interioare sunt carbonat de calciu. Celulele specializate sunt țesutul mantalei situat chiar sub cortexul care produce materialul care formează membranele. Proteina periostracum servește parțial ca bază structurală pentru mineralizarea carbonatului de calciu, care se manifestă sub formă de semne cristaline specifice sau polimorfe, inclusiv calcit, Aragonit. Datorită condițiilor chimice ale apei de mare moderne, aragonitul pare a fi o formă în care carbonatul de calciu este depus în multe, dar nu în toate organismele marine.


PENTRU CINE ESTE SUPLIMENTUL ALIMENTAR OSTEO COMPLETE REAL PHARM?

Carbonatul de calciu este uneori prescris ca supliment pentru cei a căror dietă nu conține calciu, cel mai bogat mineral din organism și unul dintre cele mai importante. Nivelurile scăzute de calciu pot fi dăunătoare funcționării organismului, precum și epuizării calciului în schelet. Cu toate acestea, mulți oameni pot echilibra nivelurile de calciu, gândindu-și cu atenție dieta.


Mulți oameni iau suplimente de calciu în speranța de a consolida oasele lor. Corpul uman are nevoie de calciu pentru a construi și a susține oasele puternice. Mai mult de 99% din calciu din organism este stocat în oase și dinți. În sânge, este folosit pentru a transmite semnale nervoase, pentru a elibera hormoni, cum ar fi insulina, și pentru a regla contractilitatea mușchilor și a vaselor de sânge. Dacă calciul nu se găsește în cantitatea recomandată în dietă, corpul îl va extrage din schelet și dinți pentru utilizare în altă parte, slăbind astfel oasele.


CINE AR TREBUI SĂ IA SUPLIMENTE DE CALCIU?

Atunci când aportul de calciu nu este suficient, corpul dumneavoastră va elimina calciul din oase, făcându-l slab și fragil. Acest lucru poate provoca osteoporoză. Deoarece femeile sunt mai expuse riscului de osteoporoză, mulți medici recomandă administrarea suplimentelor de calciu, în special după menopauză. Din acest motiv, femeile mai în vârstă sunt mult mai susceptibile de a lua suplimente de calciu.