PEANUT BUTTER HIMALAYAN SALT 1000g

In stock:
200 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

SARE HIMALAYA CU UNT DE ARAHIDE 1000G

Căutați o gustare delicioasă plină de proteine valoroase și grăsimi sănătoase? Avem ceva special pentru tine! 100% unt de arahide natural adăugat la gama de diferite produse Real Pharm, care nu numai că au un gust minunat, dar au și multe proprietăți utile!

În loc să fie un produs alimentar valoros, untul de arahide Disponibil în fiecare magazin are de obicei numeroase suplimente sub formă de umpluturi, conservanți, cantități masive de zahăr și grăsimi de palmier dăunătoare sănătății.

Nu veți găsi adăugiri inutile în produsul nostru! Real Pharm Peanut Butter este un produs de cea mai înaltă calitate, creat din ingrediente naturale și sănătoase. Cu un conținut ridicat de proteine valoroase, acizi grași nesaturați și carbohidrați, untul de arahide Real Pharm va fi o alternativă excelentă la gustările dulci și sărate artificiale!

Sarea de unt de arahide din Himalaya este un ulei de arahide de cea mai bună calitate, care nu conține aditivi inutili. Produsul este obținut prin metode naturale, astfel încât acesta păstrează un gust unic și toate proprietățile nutritive ale arahidei!

Arahide este o sursă valoroasă de proteine (în ea mai mult de nuci), acizi grași nesaturați, fibre, carbohidrați, precum și vitamine și minerale, printre alte Vitamine Din grupul b (conțin un număr record de niacină), vitamina E și minerale valoroase, inclusiv potasiu, fosfor, calciu, fier și magneziu.

Untul de arahide atenuează perfect efectele stresului, îmbunătățește funcționarea sistemului nervos, îmbunătățește memoria și concentrarea și oferă, de asemenea, un sentiment prelungit de sațietate.

Sarea de unt de arahide din Himalaya de la Real Pharm este un produs caracterizat prin utilizarea ingredientelor de cea mai înaltă calitate și a unei consistențe extrem de cremoase.

Prin alegerea uleiului de arahide Real Pharm, aveți grijă de sănătatea inimii, reduceți colesterolul, reduceți riscul de ateroscleroză și diabet și furnizați organismului o parte din componentele necesare de construcție sub formă de proteine vegetale nutritive și carbohidrați valoroși.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, unt de arahide cu bucăți de nuci crocante și o textura perfect netedă și catifelată. Încercați fiecare dintre ele și alegeți gustarea preferată și utilă într-un pachet mare, economic!

Citiți, de asemenea, cu propunerea de unt de arahide, cu adaos de materiale de înaltă calitate de proteine din zer (WPC), care se va completa deficitul de proteine în dieta sportivilor și persoanelor active, dar, de asemenea, unt de arahide cu migdale și nuci de caju - încercați o varietate unică de produsele noastre și bucurați-vă de posibilitatea de a avea grijă de sănătatea lor, fără victime!
Valoare nutritivă 100g

Valoarea energetică 2452kJ / 591kcal

grăsime 44.72 g

inclusiv acizi grași saturați 5.92 g

proteină 24.93 g

carbohidrați 18.62 g

inclusiv zahăr 11.35 g

uscat 7.08 g

sodiu 2,98 g

Ingrediente: arahide prăjite, sare Himalaya.